nowhere.hu a pingvinesek örömére

Újraindul a nowhere. Kicsit másképp de mégis hasonlóan. Kicsit publikusabban, de megpróbálom megõrizni azt a valóban közösségi oldal jelleget ami korábban volt. Majd meglátjuk hogy alakul…

Miért lesz más?
A legutóbbi választások, a közelmúlt tapasztalatai arra késztettek, hogy egyre nagyobb szükségét éreztem a gondolataim, kétejeim, elméleteim és megállapításaim próbára tételére. Úgy tudjak álláspontot ütköztetni, hogy ahhoz ne legyek az internet óriások prédája, se a köznép hasztalan köpõcsészéje. Érdemi gondolatokra vágyom olyan emberektõl akik elõtt nem kell óvatosan fogalmaznom. Akiket ismerek és akikkel érdemes érdemi vitát folytatni.

Kinek szól?
Akik a régi oldalt használták és ismernek azok természetesen kapnak user-t és tudnak kommentelni. Ehhez írjatok nekem, hogy mi legyen a felhasználói nevetek (az emait úgyis tudom). A cikkek publikusak lesznek, nyilván a kutya se olvassa. Ha valaki szeretne cikket megosztani azt nekem küldje el aztán meglátom. A kezdetekben nem adom ki a szerkesztés jogát de hogy ez így marad-e még nem tudom.

Hogyan tovább?
Kezdjük el használni! Még az oldal motorját is tanulom (wordpress), mit lehet, mit nem és hogyan. Most van cikk és komment. Majd lehet hogy lesz más is.

Ja, és a nagytestvér figyel! Google analytics van az oldalon, csak hogy én is lássam mit történik itt. Semmi marketing, semmi személyes adat! Csak a “tömegek” viselkedése 😀

Leave a Reply